Termeni si conditii

Metropotam.ro, invita.ro, 100eyes.ro si roblogfest.ro sunt proprietati ale SC Knopad Software SRL. Coolio.ro si Urbee sunt proprietati ale SC Krogos Software Development SRL si sunt gestionate de catre SC Knopad Software SRL.

Metropotam.ro, invita.ro, 100eyes.ro, roblogfest.ro, coolio.ro si Urbee vor fi numite in continuare generic PLATFORMA METROPOTAM (Metropotam).

Drepturile de autor asupra textelor, fotografiilor, simbolurilor grafice care apar in cadrul PLATFORMEI METROPOTAM apartin SC Knopad Software SRL.

Din momentul accesarii oricarui website sau aplicatie din cadrul PLATFORMEI METROPOTAM, va declarati de acord cu urmatoarele conditii de utilizare (daca nu sunteti de acord va rugam sa nu accesati nici unul dintre websiteurile si aplicatiile care fac parte din PLATFORMA METROPOTAM):

1. Acceptarea conditiilor

Prin inregistrarea unei adrese de email si a unei parole si autentificarea cu acestea in aplicatie, confirmati acordul cu aceste conditii de utilizare.

Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu realizati inregistrarea adresei de email, nu realizati autentificarea in aplicatie si nu incarcati date in aplicatie.

2. Utilizarea websiturilor si aplicatiilor care fac parte din PLATFORMA METROPOTAM (Metropotam)

Continutul website-urilor si aplicatiilor PLATFORMEI METROPOTAM este protejat de numeroase legi nationale si internationale de copyright, marca inregistrata, marca de comert etc.

Este interzisa: copierea, reproducerea, republicarea, afisarea, transmiterea, sau distribuirea in orice mod a materialelor PLATFORMEI METROPOTAM.

In special, nu este permisa: copierea, modificarea sau expunerea numelor, logo-urilor, textului sau imaginilor grafice ale PLATFORMEI METROPOTAM in orice mod in afara cazului existentei unei permisiuni clare in scris, din partea SC Knopad Software SRL.

De asemenea, nu este permisa:

Unele imagini sau materiale pot fi protejate de marci de comert, marci de servicii sau copyright-urile altor persoane sau companii. Accesarea si utilizarea PLATFORMEI METROPOTAM nu inseamna ca dobanditi vreun drept de proprietate intelectuala asupra numelor, logo-urilor, textului sau imaginilor grafice ori alte drepturi asupra unor elemente parti componente ale platformei. Toate drepturile de proprietate intelectuala asupra website-urilor si aplicatiilor PLATFORMEI METROPOTAM sunt si raman proprietatea SC Knopad Software SRL.

3. Oferta

Nici o informatie de pe website-urile, newsletter-ele si aplicatiile PLATFORMEI METROPOTAM nu poate fi interpretata ca oferta sau ca recomandare pentru cumpararea sau realizarea unei investitii sau pentru participarea la orice alta tranzactie din afara proprietatilor platformei, cu exceptia cazurilor in care aceste lucruri sunt explicit mentionate.

4. Incredere

Desi SC Knopad Sofware SRL depune eforturi semnificative pentru obtinerea de informatii din surse pe care le considera de incredere, societatea nu garanteaza pentru faptul ca informatiile si opiniile din PLATFORMA METROPOTAM sunt corecte, de incredere sau complete. Informatiile si opiniile prezente in cadrul PLATFORMEI METROPOTAM sunt furnizate de societate doar pentru uz personal si scopuri informationale si pot fi supuse unor schimbari fara aviz prealabil. Nici o informatie continuta in cadrul PLATFORMEI METROPOTAM nu reprezinta sfaturi investitionale, juridice, fiscale sau de alta natura si nu trebuie sa stea la baza unei decizii de investitii sau de alt fel. Inainte de a lua o decizie de investitie este indicat sa solicitati sfaturi profesionale si relevante.

5. Taxe

Pe metropotam, siteurile si aplicatiile care fac parte din PLATFORMA METROPOTAM exista anumite licente de a folosi anumite functionalitati ale lor contra cost. Daca ati intrat in acest Acord, ati inteles ca sunteti supus listei de preturi, disponibile in paginile de achizitie ale respectivelor licente. Metropotam are dreptul de a adauga noi servicii contra achitarii unei taxe, sau taxele si tarifele suplimentare, sau pentru a modifica preturile curente si comisioanele, in orice moment.

In cazul in care metropotam alege de a suspenda sau denunta prezentul acord, prezenta in acest acord consimteste ca intelegeti faptul ca nici o suma platita pentru perioada de timp nu va fi rambursata.

In cazul in care dumneavoastra alegeti de a suspenda sau denunta prezentul acord, prezenta in acest acord consimteste ca intelegeti faptul ca nici o suma platita pentru perioada de timp nu va fi rambursata.

Toate taxele, tarifele si taxele referitoare la platile efectuate de catre dvs. prin carti de debit sau credit, printr-un cont bancar sau orice alte metode sunt in responsabilitatea dvs.

6. Garantie

Informatiile si opiniile continute in cadrul PLATFORMEI METROPOTAM sunt furnizate fara nici o garantie de orice fel, exprimata sau implicita.

7. Limitarea de garantie

Metropotam nu garanteaza ca produsul este liber de orice defect de functionare. De asemenea, nu garanteaza functionarea neintrerupta fara erori a produsului, sau posibilitatea de a corecta aceste erori.

Metropotam nu poate garanta ca produsul va satisface pe deplin cerintele dumneavoastra.

Metropotam nu isi asuma nicio responsabilitate sau nu acorda garantiile implicite si termeni fara a se limita la garantiile implicite de vandabilitate, garantie pentru orice daune sau pierderi cauzate de forta majora, intreruperea lucrarilor, pierderi de date, erori sau defecte ale dispozitivelor, garantiile de adecvare pentru un anumit scop, garantii de titlu, neamestecului, acuratetea datelor , continut informatii, integrare de sistem sau non- incalcare de filtrare a oricaror drepturi de terte parti, dezactivarea sau eliminarea de software-ul lor.

Prevederile mai sus mentionate vor fi puse in aplicare in conformitate cu legea aplicabila.

8. Limitarea Responsabilitatii

In nici o circumstanta, SC Knopad Software SRL, subsidiarii sau afiliatii sai nu vor fi raspunzatori pentru nici un fel de daune (incluzand, dar fara a se limita la, daune directe, incidentale, subsecvente, indirecte sau punitive), chiar daca posibilitatea aparitiei unor asemenea pagube - aparute prin sau legate de accesul, utilizarea, prestarea, cautarea sau conectarea la alte website-uri din website-urile, newsletter-ele si aplicatiile PLATFORMEI METROPOTAM - este avizata in mod expres.

9. Neangajarea raspunderii

Metropotam nu se face responsabil de confidentialitatea informatiilor utilizatorului daca datele de autentificare au fost obtinute de alta persoana fara sa implice vreo actiune din partea personalului metropotam. Aici includem situatii precum:

Metropotam nu se face responsabil de dificultati tehnice in utilizarea interfetei aplicatiei sau in procesarea datelor.

Orice utilizator care utilizeaza acest serviciu o face pe propria raspundere. Informatiile finale produse de aplicatie sunt obtinute prin metode automate, nefiltrate de operatori umani, nefiind insotite de nici un fel de garantii, explicite sau implicite.

10. Limitari ale functionarii serviciului

Metropotam nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sitului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Orice persoana care utilizeaza, testeaza sau evalueaza produsul isi asuma riscul legat de calitatea si performanta acestuia. Metropotam nu isi asuma nici o responsabilitate, in orice caz, nici un fel pentru orice daune, inclusiv, fara limitare, daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea, performanta sau livrarea produsului, chiar daca a fost informat de existenta sau posibilitatea unor astfel de prejudicii.

Metropotam nu isi asuma nici o responsabilitate pentru informatiile colectate, primite sau sintetizate prin produs sau pentru rezultatele produsului. Aveti obligatia de a va conforma legilor cu privire la obtinerea, depozitarea sau trimiterea de astfel de informatii.

11. Website-uri Conectate

SC Knopad Software SRL nu raspunde de continutul altui site cu care PLATFORMA METROPOTAM este conectata prin hyperlink-uri, dar care apartine altei institutii, indiferent daca acest hyperlink este oferit de PLATFORMA METROPOTAM sau de cealalta institutie. Utilizatorii si website-urile pot include link catre website-urile PLATFORMEI METROPOTAM doar prin indicarea (metropotam.ro, coolio.ro, 100eyes.ro, roblogfest.ro, invita.ro, urbee.ro) si doar in cazul in care orice informatie despre PLATFORMA METROPOTAM este adevarata si nu induce in eroare cititorul. PLATFORMA METROPOTAM nu face nici un fel de descriere a oricarui alt site de Internet cu care este conectat. Cand accesati un website care nu apartine PLATFORMEI METROPOTAM, va rugam sa intelegeti ca aceasta societate nu are nici un control asupra continutului acestui website. In plus, un link catre un website non-PLATFORMA METROPOTAM nu implica faptul ca aceasta societate sustine sau accepta orice responsabilitate pentru continutul sau utilizarea website-ului conectat.

12. Confidentialitate

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care le transmiteti prin intermediul platformei, prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Politica de confidentialitate.

Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti prin intermediul platformei, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje si materiale de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate. De asemenea, sunteti de acord ca PLATFORMA METROPOTAM sa foloseasca orice idei, concepte, know-how sau tehnici pe care ni le trimiteti in orice scop.

13. Consimtamant pentru comunicarea electronica

Este posibil ca proprietarul sa va trimita notificari legale si alte comunicari referitoare la serviciile de abonament la produs si intretinerea acestuia sau utilizarea de informatii pe care le face disponibile pentru noi. Proprietarul va face aceste comunicari via e-mail. Prin exprimarea acordul cu privire la continutul acestui acord, sunteti de acord sa primiti doar mesaje electronice.

14. Denuntarea Garantiilor

Nu exista garantii implicite sau exprese asupra materialelor PLATFORMEI METROPOTAM. Materialele sunt oferite pe o baza de "asa cum sunt".

PLATFORMA METROPOTAM denunta, in intreg intelesul legii, orice garantie exprimata sau implicita, incluzand, dar nelimitata la garantiile implicite de comercializare sau folosire cu un scop anume. PLATFORMA METROPOTAM nu acorda nici o garantie ca serviciul va fi neintrerupt sau fara erori, ca defectiunile vor fi remediate, sau ca website-urile, newsletter-ele, aplicatiile sau serverele pe care le pune la dispozitie sunt lipsite de virusuri sau alte componente daunatoare.

SC Knopad Software SRL nu acorda nici o garantie ca materialele din cadrul platformei sunt corecte, exacte sau de incredere. In cazul in care veti suferi daune din cauza accesarii PLATFORMEI METROPOTAM sau a utilizarii in orice scop a informatiilor oferite de platforma, veti suporta intreg costul pentru service, reparatii sau remedieri.

SC Knopad Software SRL nu va fi raspunzatoare in nici o imprejurare - incluzand, dar nu limitat la neglijenta - de nici o dauna speciala sau rezultata din utilizarea sau inabilitatea de a utiliza materialele PLATFORMEI METROPOTAM. Acelasi rezultat se va produce si in cazul in care SC Knopad Software SRL sau agentul sau a fost prevenit asupra posibilitatii existentei acestor daune. In nici un caz raspunderea SC Knopad Software SRL pentru daune, pierderi si altele cauzate de activare - fie in contract (incluzand, dar nelimitata la neglijenta), sau de alt fel - nu poate depasi suma platita (daca este cazul) pentru accesarea PLATFORMEI METROPOTAM. Anumite jurisdictii nu permit excluderea garantiilor implicite sau limitarea daunelor, deci unele din prevederile de mai sus nu sunt aplicabile si in cazul dvs.

15. Jurisdictie si lege de guvernare

Materialele si informatiile din cadrul PLATFORMEI METROPOTAM sunt destinate doar utilizatorilor romani. SC Knopad Software SRL nu ofera nici un fel de garantie ca materialele si informatiile din cadrul platformei sunt corecte sau disponibile in alte tari decat in Romania.

Dumneavoastra si SC Knopad Software SRL sunteti de acord ca orice controverse sau revendicari provenind din sau apartinand folosirii acestei platforme vor fi guvernate de catre legea romana si vor fi inaintate exclusiv tribunalelor din jurisdictia Bucuresti, Romania.

16. Actualizarea avizului legal

Ne rezervam dreptul de a face orice completari sau modificari la aceasta notificare legala. Va rugam sa vizitati aceasta pagina din cand in cand pentru a va informa asupra acestora si a noilor informatii.

Actualizat 6 februarie 2015